SİRKÜLER
2023 / 25 Adıyaman, Hatay Ve Kahramanmaraş İllerinde Faaliyet Gösteren Meslek Mensuplarının Deprem Bölgesi Dışında Aracılık Ve Sorumluluk Sözleşmesi Olan İşyerlerinin Beyanname Ve Prim Ödeme Süreleri Ertelendi.
 Sirkü İndir

M E V Z U A T   B İ L G İ L E N D İ R M E   S İ R K Ü L E R İ

TARİH

24.02.2023

SAYI

2023/ 25

 

Adıyaman, Hatay Ve Kahramanmaraş İllerinde Faaliyet Gösteren Meslek Mensuplarının Deprem Bölgesi Dışında Aracılık Ve Sorumluluk Sözleşmesi Olan İşyerlerinin Beyanname Ve Prim Ödeme Süreleri Ertelendi.

 

 

 

 

 

 

 

ADIYAMAN, HATAY VE KAHRAMANMARAŞ İLLERİNDE FAALİYET GÖSTEREN MESLEK MENSUPLARININ DEPREM BÖLGESİ DIŞINDA ARACILIK VE SORUMLULUK SÖZLEŞMESİ OLAN İŞYERLERİNİN BEYANNAME VE PRİM ÖDEME SÜRELERİ ERTELENDİ.

23.02.2023 tarihli 2023- 8 sayılı SGK Genelgesi ile;

Mücbir sebep hali ilan edilen Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde faaliyet gösteren meslek mensuplarıyla 6/2/2023 tarihi itibariyle aracılık ve sorumluluk sözleşmesi bulunan ve mücbir sebep ilan edilen yerler dışında işyeri bulunan işverenler tarafından verilmesi gereken2023/Ocak, Şubat ve Mart ayına ilişkin muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin “SGK Bildirimleri” kısmının 26/5/2023tarihinekadar verilmesi, tahakkuk edecek prim borçlarının 31/5/2023tarihinekadar ödenmesi, Halinde söz konusu yükümlülükler yasal süre içinde yerine getirilmiş sayılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.       

Saygılarımızla…